Gå til indhold

Hoved menu:

Voksenteater
I efteråret 2017 spiller vi


Folk og røvere i KardemommebyBillet købes her på siden,

eller ved døren på dagen, hvis der er ledige pladser
Sådan sidder du i Bering
.
Vores stole er nok ikke de blødeste i verden, så du er velkommen til at medbringe egen stolehynde.

 
Kom lad os julehygge!
 
December er familiens tid og derfor byder Bering Amatør Teater inden for til ægte familiehygge. I et julepyntet forsamlingshus fyldt med stemning, præsenterer teatret den legendariske familieforestilling: Folk og Røvere i Kardemomme By.
 
Yderligere præsentation af denne pragtfulde fortælling er næsten unødvendig. Kardemomme er en finurlig lille by, langt væk fra alting. Fyldt med ro, smil og gode historier. Der findes dog tre røvere. De tre røvere Kasper, Jesper og Jonatan bor langt ude på sletten med deres løve, og ved nattetide lister de af sted for at røve. Både hos slagteren, bageren og købmanden går de ind og fylder både i sæk og i spand. Deres røverier går dog ikke altid som planlagt, selvom de med deres løve skræmmer både mennesker og Politimester Bastian, der ellers skulle arrestere dem.
 
Kom med til Kardemomme By og mød skrappe tante Sofie, Gamle Tobias, den godmodige Politimester Bastian, hans søde kone, en syngende papegøje og kamel og alle de andre farverige beboer. Altid klar til at stå sammen og feste, samt at råbe et stort HURRA eller to.
 
Rigtig mange børn og voksne kender ’Folk og røvere i Kardemomme By’, og de fleste kan også en eller flere af de glade sange fra fortællingen.
 
Tag hele familien med til den hyggeligste familieforestilling og mød alle de rare, skøre og hyggelige indbyggere i Kardemomme By.
 
Inden forestillingen og i pausen, kan man købe lidt varmt og koldt at drikke, samt slik og chips.
 

Før forestillingen kan du møde Berings egne drillenisser, som tager imod og følger på plads. Pas på, man ved aldrig hvad de kan finde på.

Fredag d. 1. december kl. 19.30


 
Lørdag d. 2. december kl. 14.00 - Udsolgt
Lørdag d. 2. december kl. 19.30
 

Søndag d. 3. december kl. 14.00 - Udsolgt
 

Fredag d. 8.december kl. 19.30.
 

Lørdag d. 9. december kl. 14.00 - Udsolgt
 


Mulighed for bestilling af æbleskiver ved alle eftermiddagsforestillinger mod forudbestilling. Æbleskiver kan nydes fra kl. 12.30.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu