Gå til indhold

Hoved menu:

Voksenteater
Årets familieforestilling
BEMÆRK! TILTAG I FORBINDELSE MED CORONA/COVID-19. Opdateret 09.11.2020
 
Statsminister Mette Frederiksen på pressemødet den 23.10.: ”Det er fredag aften, det er tid til at hygge sig. Det sidste man har lyst til at tænke på, det er nok Corona. Vi bør tage et nyt ord ind i det danske sprog: Corona trist - Vi begynder at mærke afsavnene!” - Desværre lykkedes det ikke for os at finde kuren, selvom vi gjorde alt hvad vi kunne.
 
Vi troede vi havde kuren, men bliver nu nødt til at aflyse den herlige familieforestilling "Pippi Langstrømpe fejrer jul".

Vi takker for al den opbakning, vi har mærket og lysten til at gå i teateret.
Tak til de mange som nåede at købe billet, I får naturligvis jeres penge tilbage for billetterne, dog fratrukket gebyret, da disse går til vores billetudbyder og deres omkostninger. Det går helt automatisk, I skal ikke gøre noget. Vi beder jer blot om at have en smule tålmodighed, der kan gå op til 10 dage inden I ser dine penge på jeres konto, men det skal nok ske. Skulle det ikke ske, så skriv til os på mail: demads@youmail.dk, og vi vil kontakte jer snarest muligt.

Alt hvad der står herunder gælder derfor ikke rigtig mere, men vi kunne bare ikke nænne at slette alt det vi havde gjort klart, så du kunne få en skøn forestilling.

Selvom vi er et lille amatørteater, dog med lang tradition, så følger vi naturligvis myndighedernes råd og anbefalinger og opfordre dig på det kraftigste til også at følge dem:
”Har du feber eller føler dig syg, så bliv hjemme”, ”Hold afstand”, ”Vask hænder eller brug håndsprit”, ”Undgå håndtryk og kram”. Fra den 26. oktober er de så blevet udviddet med mundbind. Hvis du er over 12 år skal du benytte mundbind når du ankommer og går rundt i vores forsamlingshus. Når du har fundet din plads, må du gerne tage mundbindet af, du må også beholde det på hvis du ønsker det. Vi overholder antallet af personer i huset, derfor kan vi ikke have lige så mange publikummer som vi plejer.

Vi har sørget for håndsprit i huset, og alle sæder og øvrige kontaktflader bliver sprittet af før og mellem forestillingerne.
Vi sørger for god afstand mellem stolene.
Der bliver desværre ikke mulighed for at købe forsyninger i forsamlingshuset. Med de regler der er i øjeblikket, har vi været nødt til at lukke end for salg i forsamlingshuset. Vi har til gengæld til denne forestilling, som et forsøg, indført mulighed for forudbetaling af varer. Det drejer sig om, 1 kop kaffe eller te med 2 hjemmekogte klejner til kr. 35,00. Til børnene har vi fået lavet en godte pose, med slik, popcorn, en Klementin og en lille kakaomælk, ligeledes til kr. 35,00. Du er også velkommen til selv at medtage drikkevarer, slik og snacks til eget forbrug.
Til denne forestilling har vi indført numre på sæderne i salen. Det betyder at når du køber billet, skal vælge hvor i salen du vil sidde. På grund af Corona/COVID-reglerne, må du kun sidde sammen med den eller dem du har købt billet sammen med. Da vi skal sørge for mindst 1 meters afstand til øvrige, vil sæderne ved siden af den/dem du bestiller blive spærret i salgssystemet. Du skal derfor være sikker på hvor mange du ønsker at bestille, inden du trykker køb. Hvis du køber senere, kan I ikke forvente at komme til at sidde sammen.

Stolene i Bering står ikke fast - (og kan sagtens klare at du medbringer ekstra sæde med hjemmefra!) -  Vi må dog bede dig respektere afstandskravene, som vi har sat stolene op efter, bliver overholdt. Så lad venligst være med at flytte rundt på stolene. Vi ved det er svært, men hvis vi hjælper hinanden, så klarer vi også det.

Lad os passe på hinanden, så alle kan få en god dag i Bering.

Entrepris:
Voksen kr. 100,00
Børn 3-14 år kr. 50,00

Vi spiller sådan i 2020:
Bemærk! Begge lørdage er der 2 forestillinger.

Lørdag 28. 11. kl. 10.00
Dørene åbnes kl. 9.15

Lørdag 28.11. kl. 15.00
Dørene åbnes kl. 14.15

Søndag 29.11. kl. 15.00
Dørene åbnes kl. 14.15

Fredag 4.12. kl. 19.00
Dørene åbnes kl. 18.15

Lørdag 5.12. kl. 10.00
Dørene åbnes kl. 9.15

Lørdag 5.12. kl. 15.00
Dørene åbnes kl. 14.15byder fra 28. november 2020, velkommen til,

Pippi Langstrømpe fejrer jul


Bering Forsamlingshus
Torshøjvænget 174
8361 Hasselager

                                
 
Af Astrid Lindberg.
Dramatiseret af Kålle Gunnarsson og Katarina Isakson
Oversat til dansk af Steen Lünell
Forlag Nordiska Aps og DANSK TEATERFORLAG.

The Astrid Lindgreen Company/Ingrid Vang Nyman.

Billetter købes her på hjemmesiden eller ved indgangen 45 minutter før forestillingerne.
Bemærk! Billetsalg på nettet slutter en time før forestillingens start, herefter sælges ledige billetter kun ved indgangen.

Ved indgangen kan der kun betales kontant eller mobilepay, du kan ikke betale med kort.

Entrepris:
Voksen kr. 100,00
Børn 3-14 år kr. 50,00
(+ ekspeditionsgebyr og kortgebyr)
1 kop kaffe eller te inkl. 2 klejner kr. 35,00
1 godtepose inkl. 1 kakaomælk kr. 35,00

Spilletid ca 2 timer inkl. 20 minutters pause.
På grund af Corona/COVID kan du ikke købe noget i forsamlingshuset til denne forestilling.
Men så har vi et nyt tilbud. Du kan nu i forsalg købe et begrænset udvalg.
Vi tilbyder: en kop kaffe eller te med et par friskkogte klejner.
Det er også muligt at købe en godtepose med 1 kakaomælk, popcorn, klementin og slik.
Du kan kun købe tilbudene i forbindelse med dit billetkøb. Her får du en voucher, som afleveres i forsamlingshuset før forestillingen. Du får så varene udleveret efter alle Corona/COVID foreskrifterne.

(Har du ikke fået købt tilbuddet da du købte billetterne, så kontakt os på mail: demads@youmail.dk senest dagen før din valgte forestilling, så finder vi en løsning)

Sådan sidder du i Bering:

.

Billetsystemet er nu med numre på sæderne, så du nu kan vælge hvilke pladser du ønsker. Se mere på billetsiden, når du køber billet.


Billetsalget er i samarbejde med SafeTicket.


Det betyder at du skal købe billetterne på forhånd her på siden.
Du skal blot finde den dag, der passer dig og så bestille hvor mange billetter du skal bruge.
Der kan betales med Dankort, Visa/Dankort, Visa, MasterCard, Maestro samt VisaElectron.

Billetter der ikke bliver solgt i forsalg kan købes ved indgangen, så længe forestillingen ikke er udsolgt!

Prisen er eksl. ekspeditionsgebyr, og du skal også betale det obligatoriske kortgebyr. Betaling skal finde sted ved onlinebetaling. Din betaling hæves fra dit betalingskort når billetten er afsendt.
Når du har betalt billetten skal du enten downloade den eller printe den direkte fra hjemmesiden, og medbringe den og vise den ved indgangen.

Du kan også vælge at have billetten på din smartphone eller tablet.


Du kan stadig kontakte os, hvis du har spørgsmål, på mail demads@youmail.dk. Så svarer vi dig så hurtigt vi kan.


Forstillingssponsor:

 

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu