Gå til indhold

Hoved menu:

Kontakt


Instruktør og kontaktperson:
Sanne Falkenberg Andersen
Telefon: 40 97 49 20
mail: steen.sanne.102@gmail.com

Webmaster:
Henning Madsen
Telefon: 60 89 47 36
Mail: demads@youmail.dk

I 2006 overtog Sanne og Henning ansvaret for teaterafdelingen, efter Frands Ole Overgaard havde genoplivet teateret i 1982 og stået i spidsen for det i 25 år. Der er blevet spillet skuespil i Bering siden 1922 og frem til 1977 kun afbrudt en gang af mund- og klovsyge i 1925. Uden de rigtig mange dygtige og engagerede frivillige, ville der ikke være noget amatørteater.
Sanne er den store motor i foreningen, og har en finger med i næsten det hele. Henning står for hjemmesiden og sørger for at koordinere det tekniske. Før i tiden stod han også alene for al PR-arbejdet, men det er nu delegeret ud på flere hænder, hvor især Helle Hoby og Michael Kristensen gør en stor indsats.
Herudover skal nævnes Bent Jørgen Sørensen, som i mange år har stået for produktionen af kulisser og scenebygning. Scenen bygges på en weekend og færdiggøres i de 14 dage op til premieren, så her kræves der det store overblik.
Anny Bentsen, Sarah Nicole Nielsen og Lisbeth Jepsen er dem der har styr på de mange kostumer vi råder over og konstant syer om på, samt producerer nye fantastiske rober.
Det nyeste skud på stammen er vores Facebook-siden, der styres af Helle Hoby.
Og mange, mange flere giver en hånd med, så vi hvert år kan have en forestilling klar omkring april.

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu